Divendres, 26 abril 2024
12.2 C
La Llagosta

L’alcalde de la Llagosta dóna suport als treballadors de Bosch de Lliçà d’Amunt

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, es va desplaçar ahir a Lliçà d’Amunt, juntament amb altres primers edils socialistes del Vallès Oriental, per donar suport als treballadors de la planta que Bosch té a Lliçà d’Amunt. Els alcaldes es van reunir amb representants del comitè d’empresa per mostrar-los la seva solidaritat després que la direcció hagi anunciat la seva intenció de tancar la fàbrica.

Els treballadors porten a terme diverses mobilitzacions i ja han acordat una vaga indefinida a partir del 6 d’abril. La companyia alemanya vol finalitzar l’acomiadament el dia 30 de juny, tal com consta a l’expedient presentat. En canvi, la voluntat dels treballadors és mantenir l’activitat, com a mínim, cinc anys més.

L’Ajuntament de la Llagosta aprovarà demà, durant el ple ordinari de març, una moció presentada pels grups municipals del PSC, ERC i LLEC, en representació del comitè d’empresa del grup Bosch, contra el tancament de la planta de Lliçà d’Amunt. El document exigeix al Govern Central, a la Generalitat de Catalunya i a totes les administracions públiques el compromís d’un pla de viabilitat de la planta de Bosch a Lliçà d’Amunt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies