Divendres, 26 abril 2024
17.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament presentarà aquesta tarda la segona edició dels pressupostos participatius

L’Ajuntament de la Llagosta presentarà avui, a partir de les 18 hores, la segona edició dels pressupostos participatius. L’acte serà virtual i es podrà seguir pel canal de Youtube de l’Ajuntament de la Llagosta a través del següent enllaç: https://youtu.be/MywMWVlDfFQ

Totes les persones que vulguin podran fer preguntes sobre aquest procés mitjançant el xat de la presentació a Youtube.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament de la Llagosta destinarà 40.000 euros del Pressupost General a portar a terme aquesta iniciativa, 10.000 més que en la primera edició. Enguany, el projecte segueix treballant les propostes a la partida d’inversions, però també incorpora la possibilitat de proposar projectes no lligats a inversions, sinó a programacions o a activitats.

Les propostes podran ser presentades del 17 de febrer al 18 de març. La valoració es farà del 22 de març al 14 de maig. L’acte de presentació de les propostes finalistes tindrà lloc l’1 de juny. El període de votacions estarà obert del 4 al 22 de juny i la presentació pública dels resultats se celebrarà el 28 de juny. L’execució de les propostes guanyadores es farà durant aquest exercici.

Publicitat

Publicitat

Més notícies