Dimecres, 24 abril 2024
8.8 C
La Llagosta

El Taller de Ideo recapta 504 euros solidaris per a la lluita contra el càncer

El Taller de Ideo ha recaptat 504 euros solidaris per la Fundació Oncovallès, que lluita contra el càncer. La botiga llagostenca va posar en marxa fa unes setmanes una campanya solidària amb la venda d’un pack per confeccionar una ploma solidària amb la tècnica del macramé.

La iniciativa va ser un èxit i va vendre un total de 144 packs solidaris, amb un preu de 3,5 euros cadascun. “L’objectiu de la campanya era doble: fer treballs manuals amb la tècnica del macramé per fer una ploma i col·laborar solidàriament en la lluita contra el càncer. Estic molt contenta de la resposta rebuda perquè hem venut packs solidaris a moltes localitats de Catalunya i d’Espanya, com ara a Lanzarote, Mallorca, Múrcia o Guadalajara, entre altres”, admet María Jesús Bermúdez, propietària de El Taller de Ideo. La llagostenca va lliurar els 504 euros solidaris el passat dijous 4 de febrer, Dia Mundial Contra el Càncer.

La proposta va sorgir mitjançant una conversa de El Taller de Ideo amb la infermera, Gloria González, que és l’ambaixadora de la Fundació Oncovallès a la Llagosta.

Nova campanya solidària per les malalties minoritàries

El Taller de Ideo proposarà pròximament una segona campanya solidària, que anirà destinada a l’associació Hipofam, que treballa per la investigació i informació sobre la malaltia minoritària de la hipomagnesèmia familiar. Aquesta és una malaltia renal d’herència que es caracteritza per la pèrdua del calci i el magnesi a l’orina. Tot i que els pacients comparteixen alteracions genètiques similars, alguns tenen més afectació renal i altres, ocular, però acaben requerint un trasplantament del ronyó.

La botiga llagostenca proposarà un nou pack solidari, també amb un preu de 3,5 euros cadascun, i consistirà en la confecció de tres polseres. La campanya solidària té com a objectiu donar visibilitat a les malalties minoritàries, que el pròxim 28 de febrer s’escau el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies