Divendres, 02 desembre 2022
8.2 C
La Llagosta

La infermera Gloria González recapta 173 euros solidaris per la lluita contra el càncer

La infermera llagostenca Gloria González ha recollit 173 euros solidaris per la lluita contra el càncer durant una campanya de venda de mascaretes de color rosa. L’activitat va començar a l’octubre després que no es pogués celebrar la 6a Caminada contra el Càncer.

Les mascaretes es van poder aconseguir a Foto Estudio Damián, el Hilo Rojo, Vivim l’Esport, Perruqueria Lluch García, Taller de Ideo, Eljaanin Phones, Calçats Millenium, Pesca Salada Isabel i Jordim, Moda Mistic i Perruqueria Sònia. “En total vam vendre unes 296 mascaretes, de les 590 disponibles. Vam aconseguir recaptar 355,20 euros, que a aquesta xifra es resta uns 182 euros del cost de les mascaretes. En total podrem destinar 173 euros solidaris per la lluita contra el càncer. Estem molt contents”, admet Gloria González, que adverteix que la quantitat es destinarà íntegrament a la Fundació Oncovallès.

La iniciativa de la venda de mascaretes, amb un preu d’1,20 euros, continuarà durant la campanya de Nadal. La intenció és seguir augmentant la xifra aconseguida. “Aquest any la Fundació Oncovallès n’ha obtingut menys recursos econòmics i pensem que la venda de mascaretes pot seguir ajudant. També pensem que podríem fer una panera de Nadal, però ja veurem”, diu González. Els comerços que actualment s’han adherit a la campanya de Nadal són el Taller de Ideo, Calçats Millenium i el Hilo Rojo.

Publicitat

Publicitat