Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

ACIS ratifica la junta directiva de Rafael Ruiz

Els membres de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, l’ACIS, va ratificar dissabte la junta directiva que encapçala Rafael Ruiz. El llagostenc, de 58 anys i d’HD Serveis, va assumir la direcció amb una nova junta directiva a finals del 2020 de forma provisional, fent el relleu d’Héctor Gil. Dissabte, finalment, va ser ratificada la nova directiva definitivament per l’assemblea de socis d’ACIS, que va tenir lloc al Centre Cultural.

Durant l’assemblea es van designar la resta de persones que integren la junta directiva de l’associació de comerciants de la nostra localitat amb el vicepresident Carlos Lupe; la secretària, Zaahira Vílchez; el tresorer, Pere Giménez; i els vocals Guillermo Sandoval, Jaime Calvet, Sandra Sánchez, Meritxell Fabregat, Richi Villaronga, Tamara Sánchez i Sílvia Roviralta. També són vocals dos membres de l’anterior junta, Héctor Gil i Antonia Guevara.

Un dels principals objectius de la nova junta és millorar la relació amb l’Ajuntament i la comunicació interna entre els associats. “Hem d’aconseguir la unió de tots els comerciants i això és el més important. Fins i tot, volem plantejar als membres si necessitem canviar el nom i el logotip. Ho hem de treballar”, explicar Rafael Ruiz, que adverteix d’alguns canvis de la forma de treballar de la nova directiva: “vam acordar també dissabte la creació d’unes seccions per sectors i per zones de la Llagosta, que puguin treballar aspectes que creguin sinergies entre ells i puguin ser projectes”.

Publicitat

Publicitat