Clubs i esportistes locals s’han concentrat avui en contra de les restriccions a l’esport català

0
116

Un grup de representants de clubs llagostencs i esportistes locals han participat aquest migdia en una concentració en contra de les mesures restrictives que ha anat aprovant la Generalitat en el món de l’esport. L’acte, que ha tingut lloc a la plaça d’Antoni Baqué, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra, que ha donat suport a les reivindicacions de les entitats esportives de la nostra localitat.

La Plataforma Ja n’hi ha prou, que compta amb el suport de diferents entitats i esportistes catalans, ha convocat les concentracions a les 12 hores a tot Catalunya. La Plataforma culpa al Govern de la Generalitat de posar en perill la continuïtat de l’esport de base per unes decisions que qualifica d’arbitràries, incoherents i gens dialogades.

A la Llagosta, els participants s’han concentrat cinc minuts en silenci i exhibint cartells en els quals es podia llegir Defensem l’esport de base i amateur, Ja n’hi ha prou, Sí a l’esport i No al tancament de gimnasos, entre altres frases. Posteriorment, un dels responsables del Joventut Handbol La Llagosta, Xavi Canalejas, ha llegit un manifest en el qual es destacava que “l’esport és salut, és educació en valors, és benestar i és l’eina més potent de cohesió social”. Canalejas, que ha agraït el suport de l’Ajuntament, ha indicat que les mesures aprovades per la Generalitat “posen en perill la continuïtat de l’esport”. L’acte ha acabat amb un fort aplaudiment dels concentrats.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha dit que “avui era important que l’Ajuntament estigués aquí per donar suport a aquesta iniciativa dels clubs llagostencs”. “L’esport és segur, com ho demostren els mateixos informes de la Generalitat”, ha afegit Sierra, que espera que la Generalitat aixequi les restriccions en l’esport.

Publicitat