Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament mostra el seu suport als clubs davant de les restriccions aprovades per la Generalitat

L’Ajuntament de la Llagosta ha mostrat avui el seu suport als clubs locals davant de les restriccions aprovades per la Generalitat en la pràctica de l’esport català per la pandèmia de la Covid-19. Demà dissabte, a les 12 hores, tindrà lloc una concentració davant de l’Ajuntament per mostrar el rebuig de les entitats a les mesures aplicades a l’esport. L’acte ha estat convocat a tot Catalunya per la Plataforma Ja n’hi ha prou en defensa de l’esport base i amateur català, que compta amb el suport de diferents entitats i esportistes. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, se sumarà a la concentració.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Llagosta, Antonio García, ha enviat un escrit a tots els clubs de la nostra localitat en el qual assegura que, des de l’equip de govern municipal, s’entén que l’esport ha de ser una eina en la batalla contra la Covid-19 i no una víctima més que, per ara, es va consumint a poc a poc. Per aquest motiu, assegura que el govern local se sumarà a la concentració de demà dissabte de suport a l’esport i, sobretot, a totes les entitats i esportistes locals.

Publicitat

Publicitat