El parc de cal·listènia estarà enllestit en els propers dies al Parc Popular

0
41

Un dels tres projectes més votats en els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament de la Llagosta està a punt de ser una realitat. El Consistori va contractar l’empresa BarMania Pro B.V. per al subministrament necessari per a l’execució del projecte del parc de cal·listènia per un import de 12.752,07 euros. Les obres, que estan en la seva recta final, les està executant la firma Plamar del Maresme per 5.246,56 euros. Aquest nou equipament, proposat per Enric de Pablo, Juan José Jiménez, Víctor Ferrer i Jona­than León, estarà ubicat al Parc Popular, al costat del Centre d’Atenció Primària.

La idea més votada en els pressupostos participatius, presentada per Animalets, la dignificació de les colònies de gats, que pretén assegurar que els animals estaran en condicions més sanes i segures, es podrà fer realitat en les properes setmanes. Ja han arribat els contenidors que ha facilitat el Consorci de Residus del Vallès Oriental i ara cal adaptar-los al seu nou ús.

El tercer projecte més votat va ser la creació de nous espais verds i arbres al municipi amb jardineres, arranjament de parterres i plantació de nou arbrat a diferents indrets. Aquesta proposta va ser impulsada per Roger Periañez. Algunes de les actua­cions ja s’estan fent i la resta estaran acabades durant aquest mes de gener. Les propostes, que han estat consensuades amb Periañez, són la instal·lació de noves jardineres a la plaça de Catalunya, a la plaça de les Cultures i a l’avinguda del Primer de Maig, l’arranjament de parterres a l’avinguda del Primer de Maig i la plantació de nou arbrat a la plaça d’Europa.

Dignificar les colònies de gats, la creació d’un parc de cal·listènia i nous espais verds i arbres al poble van ser les tres propostes més votades en els primers pressupostos participatius de l’Ajuntament de la Llagosta. Dignificar les colònies de gats, amb un pressupost de 5.000 euros, va ser la proposta més votada amb 380 vots, el 15,95% del total; la segona va ser la crea­ció d’un parc de cal·listènia, de 18.000 euros, amb 311 vots (13,06%); i la tercera, nous espais verds i d’arbres al poble, de 8.000 euros, amb 277 vots (11,63%).

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí