Diumenge, 27 novembre 2022
12.3 C
La Llagosta

El Parc Popular acull un passatge del Pare Noel fins al 5 de gener

L’Associació d’Esdeveniments Culturals de La Llagosta ja ha posat en marxa el passatge del Pare Noel, que estarà ubicat al Parc Popular fins al 5 de gener. L’entitat de la nostra localitat celebra la tercera edició del Noël: Le Voyage Magique, sent una de les activitats destacades de la programació de Nadal de la Llagosta.

El disseny del recorregut està pensat per respectar la distància de seguretat entre l’equip artístic i les persones assistents, en grups d’un màxim de sis persones amb una durada aproximada de cada passi d’uns quinze minuts. El president de l’entitat i dissenyador d’escenaris, el llagostenc José Antonio Guerra, ha planificat un recorregut completament nou i adaptat a les restriccions sanitàries. Les persones que el visitin passejaran per decorats tant interiors com exteriors, que comptaran amb la presència d’elfs màgics i del mateix Pare Noel, a qui podran lliurar-li les seves cartes i fer-se una foto amb ell.

El col·lectiu d’actors i actrius vallesans del grup Horroryzeme repetirà en la part interpretativa de l’espectacle. Com és habitual, els llagostencs Álvaro Monterrubio es fa càrrec dels audiovisuals i José Molina s’ocupa de la sonorització. Des de la primera edició, l’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de La Llagosta i dels establiments comercials del municipi.

El preu per entrada és de 4 euros, entre setmana, i 5 euros, els caps de setmana i festius. Es pot fer la reserva trucant al telèfon 612472006.

Publicitat

Publicitat