Divendres, 26 abril 2024
18.2 C
La Llagosta

ACIS renova la junta directiva i Rafael Ruiz és el nou president


Rafael Ruiz, de 58 anys i d’HD Serveis, és el nou president de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, l’ACIS, que també ha renovat la junta. El nou responsable substitueix Hèctor Gil, que continuarà a la junta directiva amb una funció de vocal. El canvi s’ha produït després d’unes converses entre diversos comerços de la nostra localitat.

La junta de l’entitat està formada pel vicepresident, Carlos Lupe, de La Carpa; el secretari Guillermo Sandoval, de Calzados Vallés; el tresorer Pere Giménez, d’Autotronic; i els vocals, Jaime Calvet, Sandra Sánchez, Tamara Sánchez, Meri Fabregat, Zaahira Vilchez, Eli Bernado, Antonio Gómez, Silvia Roviralta, Antonia Guevara i Héctor Gil. “Aquesta junta, ara per ara, la considerem que està en funcions perquè al gener haurem de fer una assemblea per ratificar-la o modificar-la”, assegura el nou president d’ACIS, Rafael Ruiz.

Un dels principals objectius de la nova junta és millorar la relació amb l’Ajuntament i la comunicació interna. “Ens agradaria poder col·laborar i participar en tot allò que l’Ajuntament ens pugui plantejar, i poder exposar les nostres idees i projectes. A més, en l’àmbit intern, ens dividirem per sectors i cada sector tindrà un vocal, que serà la persona de referència perquè el comerç pugui aportar idees o suggeriments”, admet Ruiz.

Publicitat

Publicitat

Més notícies