Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

L’entrenador llagostenc Raúl Gracia aspira als Jocs Paralímpics de Tòquio 2021 amb l’atleta Martín Parejo

L’entrenador llagostenc Raúl Gracia ha completat amb èxit una primera temporada amb l’atleta paralímpic, Martín Parejo, que fa salt de llargada. L’atleta, que és veí de Martorelles, té com a objectiu aconseguir la classificació per disputar els Jocs Paralímpics de Tòquio 2021 i Gracia és el seu entrenador, en qui confia per aconseguir-ho des d’aquesta temporada.

La relació entre tots dos va iniciar-se el febrer del 2020, que ràpidament es va veure afectada per l’estat d’alarma i el confinament del març. Des de l’estiu, van poder reprendre els entrenaments, tot i que enguany ha estat marcat per les poques competicions. Tot i això, Gracia acaba satisfet de l’esforç assolit havent pres part en dos campionats de la Comunitat Valencia i un darrer a l’Hospitalet. L’objectiu de Parejo és aconseguir un salt de llargada de 6,20 metres, que seria la marca mínima pel bitllet dels Jocs Paralímpics, ara per ara, el seu millor salt aquest curs va ser de 5,94 metres. “Les sensacions a València van ser molt bones amb un salt de 5,94 metres, però a l’Hospitalet vam decidir parar. Crec que aconseguirem fer la mínima pels Jocs Paralímpics, tot i que com que hi ha poques competicions, la pressió cada vegada és més alta”, admet el llagostenc Raúl Gracia.

La pròxima temporada, Parejo i Gracia tenen pendent disputar el Campionat de Catalunya i d’Espanya amb l’objectiu per aconseguir el passi als Jocs Paralímpics de Tòquio 2021. “Que pensin en tu per intentar estar als Jocs Paralímpics és increïble. Després si aconseguim anar i competim al màxim nivell, que és l’objectiu, perfecte”, assenyala el tècnic llagostenc, que es mostra satisfet de la feina feta, malgrat l’afectació de la Covid-19.

Pel 2021, el principal objectiu és aconseguir el bitllet pels Jocs Paralímpics de Tòquio 2021. A més, també se celebra el Campionat d’Europa, que Martín Parejo i Raúl Gracia també volen anar-hi.

Publicitat

Publicitat