Dijous, 18 abril 2024
13.7 C
La Llagosta

Raúl Gracia, nou entrenador de l’atleta paralímpic Martín Parejo

El llagostenc Raúl Gracia és el nou entrenador de l’atleta paralímpic cec Martín Parejo, de Martorelles. L’esportista és internacional i té com a objectiu participar en els Jocs Paralímpics de Tòquio el 2021, en salt de llargada.

El tècnic de la nostra localitat entrena un grup de saltadors a les pistes d’atletisme de Mollet, que fa unes setmanes va afegir-se Martín Parejo. “És un honor que un atleta del nivell de Parejo vulgui que jo sigui el seu entrenador. Tenim un repte ambiciós per aconseguir, que és participar en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2021. Cal treballar per aconseguir-ho”, remarca Raúl Gracia, que explica que aquests dies de confinament li ha traslladat unes rutines esportives al seu pupil.

Martín Parejo va participar amb èxit als Jocs Paralímpics de Londres, el 2012, i Rio de Janeiro, el 2016. El seu repte amb Gracia és aconseguir la marca mínima per assolir el bitllet a les seves terceres paralimpíades. “Amb el meu exentrenador la relació era a distància i després de participar en l’últim Mundial vaig decidir fer un canvi. Raúl Gracia ja el conec de l’Atlètic Mollet i, a banda dels seus coneixements, ell va ser també saltador”, valora Martín Parejo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies