Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebrarà demà el Dia Internacional dels Drets de la Infància

Demà, 20 de novembre, se celebra el Dia Internacional dels Drets de la Infància. L’Ajuntament de la Llagosta ha preparat una activitat per commemorar aquesta data. Es tracta de la representació del conte No hi ha dret que no hi hagin Drets.

A les 15 hores, per via telemàtica, es farà aquesta activitat per a les escoles de la nostra localitat. Després, a les 17 h, es realitzarà una representació del conte per a tota la població pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

Durant el conte, la Senyoreta, una divertida i esbojarrada inspectora de Coses Ben Fetes, farà una visita guiada per diversos indrets del món a la recerca dels Drets dels Infants. Després del conte, l’alumnat de cicle inicial i mitjà podrà interactuar amb l’actriu i donar la seva opinió. 


Publicitat

Publicitat

Més notícies