Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Centre Cultural s’omple per commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants

L’Ajuntament de la Llagosta ha commemorat aquesta tarda al Centre Cultural el Dia Internacional dels Drets dels Infants, que se celebra avui 20 de novembre. L’equipament municipal s’ha omplert durant l’acte, que ha comptat amb la col·laboració d’un grup d’entitats.

Les activitats han començat amb un concert de l’Escola Municipal de Música, que ha interpretat un parell de cançons del seu repertori amb instruments de corda, de vent i de percussió. Tot seguit, s’han fet tallers i jocs destinats als infants amb la col·laboració de l’associació Daora, la Llagosta amb el Sàhara, el col·lectiu d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes dels centres educatius de la Llagosta, l’Esplai Dijoc i el grup de teatre TELL. L’acte ha acabat amb la lectura del Manifest del Dia Internacional dels Drets dels Infants a càrrec dels alumnes del Nou Casal de la Llagosta.

 

IMG_0588Durant la commemoració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, també s’ha pogut veure l’exposició Escoles d’altres mons. La mostra del fotògraf Kim Manresa forma part de les activitats que ha preparat l’Ajuntament de la Llagosta per commemorar la jornada. L’exposició es podrà visitar al Centre Cultural fins al 29 de novembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies