Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Llagosta commemora avui el Dia Internacional dels Drets dels Infants al Centre Cultural

L’Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració d’un grup d’entitats, commemorarà avui el Dia Internacional dels Drets dels Infants amb tot un seguit d’activitats que tindran lloc a partir de les 17.30 h al Centre Cultural.

A l’acte, hi participaran les entitats de la nostra localitat Daora, la Llagosta amb el Sàhara, el col·lectiu d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes dels centres educatius de la Llagosta, l’Esplai Dijoc, el grup de teatre TELL i l’Escola de Música, que farà una actuació. A més, hi haurà tallers per a infants i la lectura de la carta dels Drets dels Infants a càrrec dels nens i nenes participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies