Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

ACIS inicia una campanya per bescanviar tiquets de compra per vals d’accés al CEM El Turó

L’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta, l’ACIS, ha iniciat aquesta setmana una campanya per promocionar el comerç local fins al 22 de novembre. Per participar, l’usuari ha d’acumular cinc tiquets de compra superiors a 10 euros del comerç local, que es poden bescanviar per un val de tres entrades per persona al CEM El Turó.

La campanya, que compta amb el suport de l’Ajuntament de la Llagosta, està oberta a tots els comerços locals que es vulguin adherir. “No és només una campanya per als comerços adherits a l’ACIS; és una campanya que qualsevol comerç de la nostra localitat pot afegir-se, i participar”, explica Diego Martínez, dinamitzador d’ACIS, que adverteix que tot i estar tancat ara el CEM El Turó, es podran bescanviar els vals “quan obri les portes, sense problemes”.

Un cop s’obri El Turó, es podran fer ús dels vals. Aquests vals donen tres accessos al complex esportiu, que s’hauran de consumir en un termini de quinze dies des del primer accés.

Publicitat

Publicitat

Més notícies