Dissabte, 20 abril 2024
10.9 C
La Llagosta

Darrers dies de la campanya de vacunació contra la grip a la Llagosta

Aquesta setmana està previst que acabi la campanya de vacunació contra la grip. Tot i això, el Centre d’Assistència Primària (CAP) de la nostra localitat podria ampliar-la algun dia si encara queda alguna persona per vacunar. Aquest any, les vacunacions s’estan fent al Centre Cultural de la Llagosta, espai cedit per l’Ajuntament de la nostra localitat.

Amb aquest canvi d’ubicació, les responsables del CAP han volgut garantir les mesures de prevenció davant la Covid-19, com ara respectar les distàncies de seguretat i evitar aglomeracions. Des de l’ambulatori s’han mostrat molt satisfets amb com està anant la campanya. El Centre Cultural ha permès fer les vacunacions de forma àgil. A més, els usuaris també s’han mostrat còmodes a l’espai escollit.

Si alguna persona encara col vacunar-se contra la grip, pot demanar cita prèvia per telèfon, trucant al 93 326 89 01, a través del web de programació de visites de l’Institut Català de Salut o pel canal La Meva Salut. En darrera instància, també es pot demanar cita directament a l’ambulatori.

Fins que no acabi la campanya no es coneixerà si enguany s’han vacunat més persones que en anys anteriors.

Publicitat

Publicitat

Més notícies