Dilluns, 27 març 2023
17.9 C
La Llagosta

Les persones majors de 60 anys es poden vacunar de grip i Covid-19 a l’ambulatori

El Centre d’Assistència Primària de la Llagosta ja està realitzant les vacunacions contra la grip i la dosi de record contra la Covid-19 a persones de 60 anys i manté la campanya de vacunació a majors de 80 anys, tant a l’ambulatori com a domicili.

La població de més de 60 anys i les que formin part dels col·lectius de risc: pacients amb problemes crònics i factors de risc, persones amb immunosupressió, professionals de salut, persones que viuen a residències, cuidadors de persones amb factors de risc i dones embarassades poden demanar cita a través del web de programació de visites, o a través de La Meva Salut, a l’apartat “Cita”.

També es pot contactar directament amb el Centre d’Atenció Primària. L’ambulatori llagostenc ha establert quatre dies a la setmana per vacunar-se tant en horari de matí com de tarda. Es pot escollir vacunar-se de grip i Covid-19, només de grip o només de Covid-19

Publicitat

Publicitat

Més notícies