La campanya de vacunació contra la grip començarà dijous a la Llagosta

0
348

Dijous, dia 28 d’octubre, començarà a la Llagosta la campanya de vacunació contra la grip, que es portarà a terme al Centre Cultural. Es pretén arribar, sobretot, a persones de 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut.

La vacuna de la grip es podrà posar, de manera simultània, amb la de la Covid-19 a aquelles persones que van rebre la segona dosi fa més de sis mesos i que tenen més de 70 anys. Aquest col·lectiu rebrà una trucada per informar de la data i l’hora de vacunació.

La resta de persones que formin part dels col·lectius de risc ja poden demanar cita a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat), a través de La Meva Salut, a l’apartat “Cita”, o a l’ambulatori de la Llagosta, presencialment o per telèfon (93 574 98 10).

Publicitat