Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

El TSJC desestima un recurs de Geafe contra l’Ajuntament

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat un recurs presentat per l’empresa Geafe per la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona que va donar la raó en el seu dia a l’Ajuntament de la Llagosta respecte al conflicte judicial que mantenen les dues parts. El Jutjat Contenciós Administratiu havia desestimat el recurs presentat per Geafe contra la decisió de l’Ajuntament de la Llagosta de resolució del contracte de gestió i explotació del Complex Esportiu Municipal El Turó per part d’aquesta empresa per incompliment molt greu de les seves obligacions essencials. Geafe demanava, entre d’altres, l’anul·lació de la resolució del contracte i que l’Ajuntament li pagués una sèrie d’indemnitzacions.

Ara, el TSJC desestima el recurs d’apel·lació de Geafe i l’obliga a pagar les costes del procés judicial. Geafe ha demanat un aclaratori al TSJC i, posteriorment, podria presentar encara un recurs de cassació davant del Tribunal Suprem.

Publicitat

Publicitat

Més notícies