Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

El TSJC desestima un recurs de l’empresa Geafe contra l’Ajuntament

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha desestimat el recurs d’apel·lació que havia presentat l’empresa Geafe pels acords del Ple de l’Ajuntament de la Llagosta sobre el tancament definitiu del procés d’intervenció de la gestió i explotació del Complex Esportiu Municipal El Turó. El TSJC també condemna a Geafe a pagar les costes processals. El 24 d’octubre de 2016, la sala del contenciós administratiu ja va desestimar un primer recurs de Geafe.

Segons els acords adoptats pel Ple el 29 de maig de 2014 i el 30 d’abril de 2015, l’Ajuntament de la Llagosta reclama uns 161.000 euros a Geafe, que durant un temps es va encarregar de la gestió del CEM El Turó. Geafe pot presentar ara recurs de cassació, que hauria de resoldre el Tribunal Suprem. Si no ho fa, el Consistori llagostenc podrà disposar de forma automàtica de la quantitat reclamada a Geafe.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, s’ha mostrat “molt satisfet” amb la decisió del TSJC. “Continuarem defensant els interessos dels veïns i de les veïnes de la Llagosta”, ha afegit Sierra.

El TSJC encara ha de resoldre un altre recurs presentat per Geafe contra la decisió de l’Ajuntament de la Llagosta de resoldre el contracte de gestió i explotació del CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat