Dijous, 28 març 2024
15.9 C
La Llagosta

Es tanca a favor de l’Ajuntament el segon i darrer litigi amb Geafe

El Tribunal Suprem ha inadmès la interposició del recurs de cassació presentat per l’empresa Geafe, convertint en ferma la sentència prèvia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya respecte a la rescissió del contracte per la gestió del Complex Esportiu Municipal El Turó. Aquest era el segon i darrer litigi entre l’Ajuntament i Geafe, l’antiga empresa concessionària de la gestió del CEM El Turó.

D’aquesta forma, es determina finalment que la rescissió del contracte de la gestió de la instal·lació esportiva que va fer l’Ajuntament va ser correcta. Geafe reclamava al Consistori més d’un milió d’euros. L’empresa haurà de pagar a l’Ajuntament un màxim de 2.000 euros per les costes del procediment judicial, segons ha determinat el Suprem. Finalitzava així el procediment judicial entre les dues parts iniciat el 2011 en el qual els diferents tribunals han donat sempre la raó a l’Ajuntament de la Llagosta.

El 8 d’abril, ja va finalitzar també el procediment judicial amb l’empresa Geafe en referència a la liquidació de la intervenció del Complex Esportiu Municipal El Turó. El Tribunal Suprem va inadmetre també la interposició del recurs de cassació presentat per Geafe.

“Estem molt satisfets que la Justícia ens hagi donat la raó i finalitzi definitivament tot aquest procés”, ha dit avui l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies