Dissabte, 23 setembre 2023
18.8 C
La Llagosta

Marc Güell puja al seu primer podi del Campionat de Catalunya júnior de kàrting


El pilot Marc Güell, de 13 anys, va assolir a principis d’octubre el seu primer podi al Campionat de Catalunya júnior de kàrting. El llagostenc va quedar segon en la primera de les dues curses del català júnior al Circuit d’Osona, a Vic.

Güell no va prendre part en les dues primeres curses del calendari català de kàrting júnior per la Covid-19 i a Vic, que era la tercera prova, va decidir competir. En la primera cursa, va quedar segon després d’una intensa prova; mentre que en la segona cursa va fregar el podi amb un quart lloc. La propera cita del Campionat de Catalunya de kàrting tindrà lloc el 8 de novembre al Circuit de Mora d’Ebre.

El llagostenc competeix en kàrting des de l’any 2014 i des del 2015 participa en el calendari català. El 2018 va acabar al sisè lloc de la classificació general del Campionat de Catalunya i la temporada passada va competir mitja campanya en cadet i una cursa en júnior.

Publicitat

Publicitat

Més notícies