Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Marc Güell completa la seva segona temporada de kart

Fotografia: Begoña Bravo.
Fotografia: Begoña Bravo.

El llagostenc Marc Güell, de 8 anys, ha completat la seva segona temporada de kart amb èxit. El veí de la nostra localitat ha pres part aquest 2015 a l’Open RACC, a dues curses del Campionat de Catalunya i al Circuit d’Osona.

Güell, que compta amb el suport i assessorament del seu pare, Xavier Güell, que havia estat pilot de cotxes, ha aconseguit aquest 2015 un segon lloc a la fase de grups de l’Open RACC. En la primera prova, a Juneda, al juliol, el llagostenc va fer un tercer lloc en la primera mànega i un quart lloc en la segona. En la segona prova, i decisiva, que va tenir lloc a Móra d’Ebre a l’octubre, va ser tercer en una mànega i cinquè en una segona.

Pel que fa al Campionat de Catalunya, va prendre part a dues curses, a Vic i a Alcarràs. A la cursa de la capital d’Osona va aconseguir el segon lloc a una mànega i el primer lloc a l’altra, mentre que a Alcarràs va ser segon a les dues.

Fotografia: Begoña Bravo.
Fotografia: Begoña Bravo.

Al Circuit d’Osona de 2015, on defensava el títol del seu primer any, va assolir el subcampionat de la classificació general. Al circuit osonenc, Marc Güell va iniciar-se al món del kart de la mà del seu pare. L’infant llagostenc compta amb l’assessorament del seu pare i la seva mare, Begoña Bravo.

Per a l’any 2016, la família Güell confia sumar la tercera temporada de Marc en el món del kart i té com a repte el Circuit d’Osona i intentar disputar el màxim de curses al Campionat de Catalunya.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. Moltes gràcies a tothom pel vostre suport. Aviat començarem la nova temporada amb tota la il.lusió del mon, amb moltes ganes de seguir aprenent i perfeccionant, per fer-ho el millor possible. Salut i benzina!

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies