Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

Marc Güell, setè classificat del català de kàrting cadet

El llagostenc Marc Güell ha assolit el setè lloc del Campionat de Catalunya de kàrting en categoria cadet, que organitza la Federació Catalana d’Automobilisme. El pilot de la nostra localitat va tancar la temporada catalana al circuit d’Alcarràs, a Lleida, el 18 de novembre.

Tot i ser novell en la categoria cadet, Marc Güell ha supera amb escreix les expectatives i, fins i tot, ha lluitat pel podi a la classificació general. La campanya ha constat de cinc proves, amb dues mànigues a cadascuna. En la darrera anava cinquè classificat, però, a causa d’una penalització de cinc segons, va baixar fins al setè lloc. Marc Güell va assolir un total de 284 punts, quedant a tres del sisè i a tretze del cinquè. “M’he trobat molt còmode i m’he adaptat molt bé a la categoria nova”, ha explicat Güell, que ha indicat que aquest any ha suposat “una millora en el meu pilotatge i he après a ser més agressiu”.

La propera temporada Marc Güell es marcarà com a objectiu de lluitar per acabar en posicions de podi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies