Diumenge, 27 novembre 2022
15.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament es reuneix amb els impulsors dels tres projectes guanyadors dels pressupostos participatius

Els tres projectes guanyadors dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de la Llagosta entren en una fase prèvia per a l’execució de les obres. Ho ha explicat el regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament, Marc Ruiz, durant una reunió informativa amb els impulsors dels projectes: la dignificació de les colònies de gats, la creació d’un parc de cal·listènia i de nous espais verds i arbres al poble. L’acte ha tingut lloc avui dijous al Saló de Plens i ha comptat amb els tècnics respectius i amb dos dels impulsors dels projectes, Montse Segura, de la colònia de gats, i Enric de Pablo, del parc de cal·listènia.

Durant la trobada, el regidor ha explicat que les tres propostes estan complint amb el calendari previst. “Estem en un pas previ a l’execució de les obres. Les propostes estan molt treballades amb les persones que les havien impulsat, i hi ha cert consens per cometre les actuacions. Ara estem acabant les tasques amb els serveis tècnics”, explica el regidor de Participació Ciutadana, Marc Ruiz, després de la reunió.

La proposta més votada va ser la dignificació de les colònies de gats existents, que pretén assegurar que els animals estaran en condicions més sanes i segures. “Estem esperant que ens donin els contenidors reciclats i amb l’Ajuntament ja tenim pensat les seves ubicacions controlades. Esperem que a finals d’any, complirem amb els terminis previstos”, explica una de les impulsores de la proposta i responsable d’Animalets, Montse Segura.

El parc de cal·listènia va ser la segona proposta més votada i té com a objectiu entrenar i fer exercici amb el mateix pes corporal a l’aire lliure per desenvolupar l’agilitat, la força física i la flexibilitat. Des de l’Ajuntament i els impulsors, es preveu que es pugui ubicar el nou equipament a l’aire lliure en uns terrenys del Parc Popular, prop del CAP. “El projecte està en marxa, falta finalitzar uns pressupostos però creiem que a finals de novembre o desembre ja estarà enllestit”, diu Enric de Pablo, un dels impulsors.

Pel que fa a la tercera proposta més votada va ser la creació de nous espais verds i arbres al municipi amb la creació d’espais verds (jardineres), arranjament de parterres i plantació de nou arbrat a diferents indrets del municipi. Aquesta proposta va ser impulsada per Roger Periañez.

L’Ajuntament preveu mantenir properament una nova reunió amb els impulsors de les tres propostes guanyadores per continuar amb el seguiment dels projectes.

Publicitat

Publicitat