Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

Rubén Abarca reprèn l’activitat del seu tercer curtmetratge, ‘Hammer’


El llagostenc Rubén Abarca ha acabat de rodar el seu tercer curtmetratge, Hammer, amb la Puerta Producciones. Fa uns dies, Abarca i el seu equip van poder tancar la fase de rodatge a Cardedeu després d’haver de suspendre-la fins a tres vegades, dues per la climatologia i la darrera pel confinament de la Covid-19.

Hammer és una comèdia, amb terror, que tracta de cinc joves que busquen una sortida a la seva vida. Un martell perdut en el bosc farà que la trama evolucioni fins a unes situacions del tot inesperades pels protagonistes. Aquesta història no s’ha vist afectada per l’actual situació sanitària, tot i que des de la productora s’han posat mitjans per prevenir els contagis. “Els actors i actrius van fer-se les PCR i hem hagut d’adoptar mesures per evitar la propagació del virus. Fins i tot, a l’hora de gravar portàvem la mascareta, menys els que havien de sortir en pantalla”, admet el llagostenc Rubén Abarca, que se satisfà d’haver acabat la fase del rodatge.

El curtmetratge es preveu que estigui enllestit en un parell de mesos. “La idea era presentar-ho aquest any al Festival de Sitges, però és impossible. El pròxim any esperem que sí. Ens queden dos mesos de feina i ja el podrem presentar en festivals”, aclareix el llagostenc. En aquest mateix rodatge, han pres part dos llagostencs més amb l’actor José Dueñas i l’ajudant de direcció Pablo Romero.

Rubén Abarca va dirigir l’any 2017 el seu últim curtmetratge, Ivy, que va aconseguir un ressò internacional anant a festivals de terror de renom, com ara el de Sitges i el BIFF, de Brussel·les, entre altres de França o Mèxic. El seu debut com a director va ser amb Peluches, en la seva etapa com a estudiant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies