Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Rubén Abarca obre una campanya de micromecenatge per dirigir el seu tercer curtmetratge, ‘Hammer’

Rubén Abarca, veí de la Llagosta i de 28 anys, ha posat en marxa, mitjançant La Puerta Producciones, una campanya de micromecenatge per realitzar el curtmetratge Hammer. Pel llagostenc suposarà el seu tercer curt com a director i comptarà en aquesta ocasió amb un actor, que també és de la nostra localitat, José Dueñas, i amb quatre membres més, que són de Parets.

La campanya de micromecenatge al portal Verkami es va activar el passat divendres i estarà oberta fins al 7 de gener. La productora demana 2.500 euros per acabar de rodar el curtmetratge, que ja hi ha una part enregistrada, la realització del seu videoclip i les tasques de promoció. Les donacions poden ser des d’un euro fins a la quantitat màxima de 1.000 euros. “Qualsevol persona pot aportar el que vulgui, a canvi, segons la quantitat, rebrà obsequis que són totalment originals nostres i que tenen a veure amb el curtmetratge Hammer”, admet el llagostenc i director del curt, Rubén Abarca.

Hammer és una comèdia, amb terror, que tracta de cinc joves que busquen una sortida a la seva vida. Un martell perdut en el bosc farà que la trama evolucioni fins a unes situacions del tot inesperades pels protagonistes. “És un projecte apassionant i tenim moltes ganes de què sigui ja una realitat. Aquest curt, creiem, que donarà molt de parlar”, remarca Abarca, que preveu que Hammer es pugui publicar i presentar a festivals a partir del març de 2020.

Rubén Abarca va dirigir l’any 2017 el seu últim curtmetratge, amb Ivy, que va aconseguir un ressò internacional anant a festivals de terror de renom, com ara el de Sitges i el BIFF, de Brussel·les, entre altres de França o Mèxic. El seu debut com a director va ser amb Peluches, en la seva etapa com a estudiant.

Publicitat

Publicitat