Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

Rubén Abarca rodarà el seu tercer curtmetratge

Rubén Abarca, veí de la Llagosta de 28 anys, ha aconseguit els 2.500 euros que necessitava per realitzar el seu tercer curtmetratge, Hammer, amb La Puerta Producciones. La productora havia engegat al desembre una campanya de micromecenatge, que va tancar amb èxit a mitjans de gener.

A falta d’una setmana per concloure la campanya, la productora encara necessitava prop de 1.000 euros, que finalment van arribar mitjançant la botiga Walastocks. “Aquesta darrera quantitat ens va permetre aconseguir els 2.500 euros que necessitàvem per acabar de rodar el curtmetratge”, explica el director llagostenc Rubén Abarca, que preveu concloure el rodatge al maig: “el cap de setmana passat volíem fer la gravació final però a causa de les pluges no ho vam poder fer perquè el que ens queda tot és en escenes exteriors”.

La Puerta Producciones preveu ara acabar el curtmetratge entre el juliol i l’agost i, posteriorment, fer la difusió per presentar-lo en diversos festivals. Hammer és una comèdia, amb terror, que tracta de cinc joves que busquen una sortida a la seva vida. Un martell perdut en el bosc farà que la trama evolucioni fins a unes situacions del tot inesperades pels protagonistes.

Rubén Abarca va dirigir l’any 2017 el seu últim curtmetratge, Ivy, que va aconseguir un ressò internacional anant a festivals de terror de renom, com ara el de Sitges i el BIFF, de Brussel·les, entre altres de França o Mèxic. El seu debut com a director va ser amb Peluches, en la seva etapa com a estudiant.

Publicitat

Publicitat

Més notícies