Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

El comitè d’empresa de Nissan convoca una marxa popular per a divendres

Els treballadors de Nissan conviden a la ciutadania a participar en una marxa popular que se celebrarà divendres, dia 10 de juliol, amb l’objectiu de donar la màxima visibilitat a la situació en la qual estan immerses les factories catalanes d’aquesta firma, en les quals hi ha empleades un bon nombre de persones de la Llagosta. El comitè d’empresa muntarà divendres una marxa amb dues columnes. Una d’elles començarà a les 18 hores a l’Ajuntament de Mollet. Els concentrats aniran a peu a Santa Perpètua i, al Parc Central, a les 19 hores s’hi afegirà tothom que vulgui en direcció cap a l’Ajuntament de la Llagosta. A les 20 hores, se sortirà de la Llagosta cap a la fàbrica que Nissan té a Montcada, on finalitzarà el recorregut. Una segona columna passarà per Santa Coloma, Ripollet i Montcada.

Miguel Ruiz, veí de la Llagosta i membre del comitè d’empresa de Nissan en representació de SIGEN-USOC, ha demanat la col·laboració de la ciutadania i ha recordat que “estem davant d’un problema social molt important”. Ruiz ha remarcat que el tancament de Nissan afectaria a altres empreses i a l’economia de la zona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies