Dimarts, 29 novembre 2022
8.9 C
La Llagosta

Inscripcions obertes del Campus d’Estiu municipal 2020

L’Ajuntament de la Llagosta i el Complex Esportiu Municipal El Turó organitzen un Campus Esportiu d’estiu municipal, del 29 de juny al 7 d’agost i del 24 d’agost al 10 de setembre. El campus tindrà lloc en 23 espais oberts de la nostra localitat i compta amb protocols de seguretat i mesures d’higiene per a la seva realització amb garanties.

Les inscripcions ja es poden fer en línia mitjançant el web del Complex Esportiu Municipal El Turó.

El Campus Esportiu, únic a la Llagosta amb una capacitat per a 230 infants per setmana, està adreçat a nens i nenes de 3 a 15 anys. El campus comptarà amb diverses activitats, com ara jocs populars, jocs aquàtics, curs de natació, iniciació esportiva de diverses modalitats, gimcanes o circuits de psicomotricitat. “Prioritzarem totes les activitats en espais oberts de la nostra localitat, en total hi ha 23 emplaçaments previstos. Entre aquests cal destacar la piscina exterior d’El Turó, els patis de les escoles, els espais del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert o les pistes poliesportives del Parc Popular, la plaça d’Anne Frank i la plaça d’Europa”, explica el regidor d’Esports, Antonio García Robledo, que informa que el campus té diversos protocols de seguretat: “les activitats estan pensades per grups de deu infants, que aquests tindran un monitor o monitora. Els grups sempre seran els mateixos per setmana, amb el mateix tècnic. A més, hi haurà persones encarregades de la neteja i desinfecció del material que farem servir”.

Inscripcions i preus

Les inscripcions es poden fer per setmanes i l’horari del campus és de 9 a 13 hores. La primera serà del 29 de juny al 3 de juliol i la darrera tindrà lloc del 7 al 10 de setembre. El 7 d’agost, s’aturaran les activitats i no tornaran fins al 24 d’agost.

El preu per infant resident a la Llagosta per setmana és de 47 euros i per d’altres poblacions, 57. Hi ha descomptes per a germans i servei d’acollida, de 8 a 9 hores i de 13 a 14 hores. Com és habitual, l’Ajuntament de la Llagosta ha destinat unes ajudes econòmiques per tal que les famílies, que ho necessitin i compleixin els requisits, puguin pagar el Campus d’Estiu municipal. Aquesta ajuda es podrà sol·licitar a partir del dilluns 8 de juny.

Sol·licita l’ajuda econòmica en aquest enllaç.

Publicitat

Publicitat