Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

S’obre el període d’inscripcions de l’11è Campus de Tecnificació d’Handbol d’Antonio García


L’11a edició del Campus de Tecnificació d’Handbol d’Antonio García Robledo ha obert inscripcions, que com és habitual se celebrarà a la Casa de Colònies El Company, a Vilanova de Sau. El campus es divideix en dues setmanes, del 27 de juny al 3 de juliol i del 4 al 10 de juliol. La segona setmana ja s’ha omplert i s’ha creat una llista d’espera i de la primera setmana queden les últimes places.

Segons informa l’organització, la segona setmana ja s’ha omplert i a la primera queden les últimes places. Per cada setmana hi ha un màxim de 75 participants i està adreçat a joves d’entre 7 i 16 anys. Les inscripcions fins al 3 de febrer estarà obert només per assistents al campus d’edicions anteriors i posteriorment s’obriran a tothom.

El preu de les inscripcions és de 550 euros per a joves de clubs o entitats de la Llagosta, assistents en edicions anteriors i germans; 580 euros, si és el primer cop que s’assisteix; i 1.075 euros per a les dues setmanes. Les inscripcions es formalitzen mitjançant la pàgina web del campus de l’esportista llagostenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies