S’obre el període d’inscripcions de l’11è Campus de Tecnificació d’Handbol d’Antonio García

0
88
Fotografia: Campus Antonio García Robledo


L’11a edició del Campus de Tecnificació d’Handbol d’Antonio García Robledo ha obert inscripcions, que com és habitual se celebrarà a la Casa de Colònies El Company, a Vilanova de Sau. El campus es divideix en dues setmanes, del 27 de juny al 3 de juliol i del 4 al 10 de juliol. La segona setmana ja s’ha omplert i s’ha creat una llista d’espera i de la primera setmana queden les últimes places.

Segons informa l’organització, la segona setmana ja s’ha omplert i a la primera queden les últimes places. Per cada setmana hi ha un màxim de 75 participants i està adreçat a joves d’entre 7 i 16 anys. Les inscripcions fins al 3 de febrer estarà obert només per assistents al campus d’edicions anteriors i posteriorment s’obriran a tothom.

El preu de les inscripcions és de 550 euros per a joves de clubs o entitats de la Llagosta, assistents en edicions anteriors i germans; 580 euros, si és el primer cop que s’assisteix; i 1.075 euros per a les dues setmanes. Les inscripcions es formalitzen mitjançant la pàgina web del campus de l’esportista llagostenc.

Publicitat