Ja es poden fer les inscripcions al Campus de Setmana Santa del CEM El Turó

0
123

El Complex Esportiu Municipal El Turó ha obert la inscripció per al Campus Esportiu de Setmana Santa que organitzarà del 15 al 18 d’abril. Les activitats estan obertes a infants de P3 a 2n d’ESO. Les persones interessades poden passar pel CEM El Turó fins al 13 d’abril.

Al Campus Esportiu es faran jocs populars, circuits de psicomotricitat, jocs aquàtics, gimcanes, sortides i altres activitats. El principal objectiu de la programació és que els nens i nenes que hi participin puguin aprendre valors i actituds com la solidaritat, el respecte o la convivència a través de les eines que ofereix l’esport.

L’horari del Campus serà de 9 a 13 h i hi haurà servei d’acollida matinal, de 8 a 9 h, i de tarda, de 13 a 14 h. Els organitzadors també ofereixen descomptes a partir del segon germà. L’horari d’inscripció és de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, i dissabtes de 9 a 20 h.

Publicitat