Diumenge, 14 agost 2022
27 C
La Llagosta

Ja es poden fer les inscripcions al Campus de Setmana Santa del CEM El Turó

El Complex Esportiu Municipal El Turó ha obert la inscripció per al Campus Esportiu de Setmana Santa que organitzarà del 15 al 18 d’abril. Les activitats estan obertes a infants de P3 a 2n d’ESO. Les persones interessades poden passar pel CEM El Turó fins al 13 d’abril.

Al Campus Esportiu es faran jocs populars, circuits de psicomotricitat, jocs aquàtics, gimcanes, sortides i altres activitats. El principal objectiu de la programació és que els nens i nenes que hi participin puguin aprendre valors i actituds com la solidaritat, el respecte o la convivència a través de les eines que ofereix l’esport.

L’horari del Campus serà de 9 a 13 h i hi haurà servei d’acollida matinal, de 8 a 9 h, i de tarda, de 13 a 14 h. Els organitzadors també ofereixen descomptes a partir del segon germà. L’horari d’inscripció és de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, i dissabtes de 9 a 20 h.

Publicitat

Publicitat