Dissabte, 20 abril 2024
18.7 C
La Llagosta

L’alcalde avança que l’Ajuntament prepara un pla de xoc per la Covid-19

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha avançat avui que l’Ajuntament està preparant un pla de xoc de recuperació econòmica i social per pal·liar els efectes de la Covid-19. Sierra ha indicat que s’estan estudiant diverses accions amb una partida total d’uns 300.000 euros. Aquest és un dels temes que l’alcalde ha tractat amb la ciutadania durant una trobada telemàtica que ha fet al Facebook de l’Ajuntament des del saló de plens del Consistori.

Sierra ha explicat que ara mateix hi ha a la Llagosta 70 persones que han donat positiu per la Covid-19 i 209 més que són sospistoses. A més, ha indicat que a la nostra localitat han mort 14 persones per la Covid-19, encara que ha recordat que aquesta dada no és oficial.

Moltes de les preguntes que li han fet a l’alcalde estaven relacionades amb el possible passi dilluns a la fase 1 de la desescalada. Sierra també ha explicat que s’està preparant un protocol sobre la reobertura del CEM El Turó.

L’alcalde ha destacat que la gran majoria de la població està respectant les normes, però ha indicat que cal continuar mantenir les mesures sanitàries i higièniques per evitar contagis.

De cara, a aquest cap de setmana, l’alcalde també ha avançat que s’ha acordat ampliar les zones preferents per a vianants, Així, dissabte i diumenge, l’avinguda del Primer de Maig, entre els carrers de Brutau i de l’Estació serà bàsicament per als vianants. Els vehicles només podran accedir-hi per a emergències, per entrar als pàrquings i per fer càrrega i descàrrega.

Respecte a la reobetura de les escoles i l’inici del proper curs, l’alcalde s’ha mostrat emprenyat per la gestió que està fent el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i ha demanat el màxim consens entre les parts implicades.

Finalment, Óscar Sierra ha enviat un missatge de suport als treballadors de Nissan.

Publicitat

Publicitat

Més notícies