Dissabte, 27 abril 2024
15 C
La Llagosta

L’ACIS posa en marxa una campanya de vals de compra per gastar als establiments

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta ha iniciat una campanya per incentivar les compres als comerços locals, que estan tancats pel confinament per la Covid-19. ACIS ha obert una pàgina web on els clients poden comprar vals amb un valor de 10, 20 o 50 euros per bescanviar quan aquests estiguin oberts.

El sistema de compra es fa per internet amb el mètode PayPal o per transferència bancària. Tot seguit, el client rep un correu electrònic de confirmació que posteriorment es podrà bescanviar al mateix comerç. “Aquesta és una campanya que fem oberta a tots els comerços de la Llagosta, no només als d’ACIS, perquè el petit comerç de la nostra localitat està patint molt pel coronavirus. Esperem que es converteixi en una mostra moral de suport als nostres comerços de confiança”, admet el president d’ACIS, Héctor Gil, que assegura que ja hi ha hagut les primeres compres dels vals: “tu el compres i el pots bescanviar quan el comerç estigui obert”.

Fins ara hi ha més d’una quinzena de comerços de la Llagosta que ja s’han adherit a la campanya, tot i que segons adverteix Gil, ja n’hi ha d’altres que s’han interessat i volen formar part. Des d’ACIS també s’està valorant afegir descomptes, segons el comerç local.

Publicitat

Publicitat

Més notícies