Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

Els Saltats portaran dissabte un espectacle basat en la pel·lícula Frozen II

El Centre Cultural acollirà dissabte l’espectacle La Gran Nevada, basat en la pel·lícula Frozen II, de Disney. Es faran dues sessions, una al matí, d’11 a 13 h, i una altra a la tarda, de 17.30 a 19.30 h. L’activitat està organitzada per la colla dels Saltats.

Ja fa setmanes que els Saltats van posar a la venda les entrades per l’espectacle amb els personatges de Disney. La bona acollida va fer que ràpidament s’esgotessin totes les localitats. Això va fer que els organitzadors decidissin oferir un altre espectacle al matí. Per a aquesta sessió es podran adquirir les entrades el mateix dissabte al Centre Cultural. La col·laboració és de tres euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies