Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Unes 150 persones participen a la festa holi de Saltats

Unes 150 persones van participar a la cinquena edició del Saltats Colour Festival. La festa holi va tenir lloc dissabte a la plaça de la Sardana i va estar organitzada per la colla dels Saltats.

L’activitat es va veure afectada en el nombre de vendes de tiquets per l’onada de calor perquè va haver-hi una cinquantena menys de participants respecte a l’edició de l’any passat. Tot i això, a la plaça de la Sardana es va recrear la festa holi típica de l’Índia, que consisteix en el llançament de bosses de pols de colors. “Estem molt satisfets perquè durant dues hores vam celebrar la festa holi. L’onada de calor va fer que no hagués la participació prevista, però vam poder gaudir-la i superar-la amb un canó d’escuma i aigua”, admet Sílvia Mora, responsable del Saltats Colour Festival.

La jornada va estar amenitzada pel showman Pau Murner i el DJ de Malalts de festa Sergi Grau.

Publicitat

Publicitat

Més notícies