Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Més de 200 persones participen al Saltats Colour Festival

Més de 200 persones van participar a la quarta edició del Saltats Colour Festival. La festa Holi va tenir lloc dissabte a la plaça de la Sardana i va constar de tres tirades de pols en color, sent una recreació d’una festa holi típica de l’Índia.

L’activitat s’havia d’haver celebrat el 9 de juny, però es va ajornar a causa de la previsió de pluges. Finalment, va tenir lloc dissabte amb una gran acollida amb la venda de més de 200 tiquets. La festivitat va comptar, com a novetat, amb un canó d’escuma. “Vam voler fer-ho diferent amb el canó d’escuma i creiem que va ser un èxit. Ens ho vam passar d’allò més bé durant la jornada”, explica una de les responsables dels Saltats, Sílvia Mora.

El Saltats Colour Festival va estar amenitzat pel DJ Leiva.

Publicitat

Publicitat

Més notícies