Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Saltats obre el període d’inscripcions per la recollida de cartes reials al Centre Cultural

Els Reis Mags d’Orient visitaran dissabte la Llagosta per recollir les cartes dels infants al Centre Cultural. L’acte està organitzat per Saltats i tindrà lloc de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Per participar en l’activitat cal fer una inscripció prèvia mitjançant aquesta pàgina web. Les places són limitades i ja s’han esgotat els torns des de les 11.30 a les 13 h, i de les 17.30 a les 19 h. Per formalitzar la inscripció, cal clicar l’hora escollida i omplir un qüestionari. Un cop fet, es rebrà un correu electrònic amb una confirmació, que s’haurà de presentar en la porta del Centre Cultural. Els infants podran anar acompanyats amb un adult.

Publicitat

Publicitat

Més notícies