Dissabte, 20 abril 2024
10.9 C
La Llagosta

El passatge del terror Where Evil Hides, nominat als Horror Awards

El passatge del terror de la nostra localitat, que se celebra durant la Festa Major i per Halloween, ha estat escollit com un dels deu millors de tota Espanya pel blog especialitzat en experiències de terror nacionals i internacionals OcioTerror, en el marc dels anomenats Horror Awards.

La segona edició d’aquest esdeveniment tornarà a comptar amb la presència de l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta, ja que, un any més, OcioTerror ha inclòs el passatge del terror Where Evil Hides a la llista de nominats de la convocatòria dels premis. Concretament, el portal ha proposat l’espectacle per endur-se el premi a millor atracció de terror (Best Horror Attraction), entre un total de deu candidatures que inclouen noms de xous d’empreses de tota Espanya, com el Parque de Atracciones de Madrid, Port Aventura o el Parque Warner Madrid.

Des del 2018, l’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta, impulsada pel dissenyador d’escenaris llagostenc José Antonio Guerra, duu a terme Where Evil Hides dos cops a l’any, per Festa Major i per Halloween. Mentre que el primer any, la temàtica girava al voltant d’una casa a la venda, el segon va presentar un recorregut més llarg, amb decorats renovats i una trama que combinava la història d’una botiga d’antiguitats amb la d’una vella granja. L’espectacle va comptar amb gairebé 1.500 visitants. El túnel del terror es va emmarcar en un esdeveniment anomenat Halloween Black Nights Experience, que va incloure propostes com un concurs de disfresses, tallers infantils, jocs d’habilitats i un pintacares. Els més petits també van poder assistir a una versió infantil de l’espectacle.

L’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta compta amb el suport de l’agrupació vallesana Horroryzeme en la part interpretativa i amb el del llagostenc José Molina en l’apartat sonor.

Els premis més terrorífics
El blog OcioTerror organitza els Horror Awards sense ànim de lucre, amb l’objectiu de donar visibilitat al sector i reconèixer la tasca de les empreses i entitats que impulsen els espectacles terrorífics. Enguany, a més del premi a la millor atracció de terror, el portal lliurarà una estatueta al millor escape room de terror i al millor esdeveniment de Halloween, així com uns premis honorífics. La ciutadania n’escollirà els guanyadors a partir d’una enquesta en línia que OcioTerror ha compartit al web www.horrorawards.es i a les seves xarxes socials. El termini de votacions finalitzarà el 29 de febrer. La gala d’entrega de premis tindrà lloc el 5 de març al Castillo de las Tinieblas, a Gavà Mar. Les entrades per assistir-hi estan exhaurides.

Publicitat

Publicitat

Més notícies