Divendres, 19 abril 2024
18.6 C
La Llagosta

El Saló de plens acollirà dimarts la presentació de les propostes finalistes dels pressupostos participatius

Dimarts, dia 28 de gener, a les 19 hores, es farà al Saló de plens de l’Ajuntament la presentació de les 16 propostes finalistes dels pressupostos participatius. En un primer moment, es van presentar 44 propostes. D’aquestes, una va ser retirada per l’autor, quatre van ser unificades en una i 24 van ser descartades per diversos motius pel personal tècnic de l’Ajuntament adscrit al procés de pressupostos participatius.

Les persones de més de 16 anys empadronades a la Llagosta podran votar des del 29 de gener fins al dia 16 de febrer les tres propostes que considerin més interessants del llistat finalista dels pressupostos participatius. Han passat el període de selecció 16 idees, presentades majoritàriament per ciutadans a títol individual. Es podrà votar en aquest procés per internet o a l’OAC (Oficina d’Atenció a la Ciutadania).

D’entre les 16 propostes finalistes, cada persona haurà de votar les tres que prefereixi. Ho podrà fer per internet a la pàgina web www.llagosta-cat/participa o, de forma presencial, a l’OAC, situada a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. Per poder votar per internet es necessita un número de telèfon mòbil i el DNI. Per fer-ho a l’OAC, només cal presentar el DNI.

Els projectes més votats per la ciutadania s’executaran durant l’exercici de 2020. El Consistori ha previst una partida màxima de 30.000 euros en el marc dels pressupostos participatius, que, per primera vegada, es porten a terme a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies