Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El grup de donants de sang realitza nous tallers escolars

El grup de donants de sang de la Llagosta ha realitzat tres tallers sobre donació de sang a l’alumnat de sisè de l’Escola Joan Maragall. Les sessions s’han desenvolupat aquest dilluns i dimarts a la tarda.

L’objectiu d’aquesta activitats és donar a conèixer la donació de sang per afavorir que els nois i les noies creixin informats i conscienciats sobre aquesta acció solidària.

En aquesta ocasió, les delegades de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental a la Llagosta van fer servir una nova eina, l’abecedari. La proposta fa servir paraules que comencen per cada una de les lletres de l’abecedari relacionades amb la donació.

Segons ha explicat una de les delegades, Sílvia López, “amb aquesta activitat els nois i les noies pregunten moltes més coses i parlem més de la donació de sang. Estem satisfetes”.

Anteriorment, les delegades de l’Associació de Donants de Sang van realitzar altres tallers escolars fent servir el joc de taula de l’escala que van adaptar al tema de les donacions l’Escala de la sang. El joc es va presentar com a recurs en el marc de la 2a Escola de Formació de la Federació Catalana de Donants de Sang celebrada al novembre de l’any passat.

Publicitat

Publicitat