Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Un recorregut teatralitzat a Can Pelegrí inaugura el 3 DE TEATRE

3 DE TEATRE ha inaugurat aquesta tarda l’edició 2019 amb un recorregut teatralitzat pel Centre Juvenil i Cultural Can Pelegrí per donar a conèixer la història de l’equipament municipal. Aquesta ha estat la primera activitat del certamen que continuarà dissabte i diumenge amb altres representacions.

L’activitat a Can Pelegrí ha estat un espectacle familiar que ha començat a la part infantil de la Biblioteca amb la contacontes Mercè Martínez, que ha explicat com en els seus inicis l’equipament era una fàbrica de tapisseria i el propietari era el senyor Pelegrí, un apassionat de la lectura. A més, s’ha fet un recorregut pel centre per descobrir alguns dels racons, com ara la sala d’adults de la Biblioteca, que era l’espai de cosir de la fàbrica, o els estudis de l’emissora municipal de Ràdio la Llagosta, que era la residència del propietari Pelegrí.

Posteriorment, la quinzena d’infants que hi havia han participat en un taller de teatre i, en acabar, s’ha fet la inauguració de 3 DE TEATRE amb un refrigeri. “És una edició amb espectacles per a totes les edats. Avui dijous s’han vist infants que han fet el recorregut per Can Pelegrí amb la contacontes Mercè Martínez”, admet el regidor de Cultura, Fran Ruiz, que es mostra satisfet de l’acollida de la primera activitat i remarca que les activitats continuaran el cap de setmana: “els matins de dissabte i diumenge hi haurà activitats familiars i els vespres, espectacles amb entrada que es pot comprar anticipadament a l’OAC”.

Les activitats continuaran dissabte i diumenge. En aquesta ocasió, hi haurà dues obres de pagament, Tenors, dissabte al Centre Cultural a les 20.30 h, i Ovelles, diumenge al Centre Cultural a les 20 h. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a un preu de nou euros. El mateix dia de les representacions, el preu a taquilla serà de 12 euros. Hi haurà altres dues representacions, en aquest cas gratuïtes, dissabte Quo no vadis, al Centre Cultural a les 11.30 h i diumenge, One Man Show, a la plaça d’Antoni Baqué a les 12.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies