Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Es posen a la venda les entrades per al 3 DE TEATRE

Ja es poden comprar les entrades per a una nova edició del certamen teatral 3 DE TEATRE. En aquesta ocasió, hi haurà dues obres de pagament, Tenors i Ovelles. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a un preu de nou euros. El mateix dia dels espectacles, el preu a taquilla serà de 12 euros.

L’Ajuntament de la Llagosta ja té enllestida la programació de la nova edició del festival 3 DE TEATRE. Els espectacles tindran lloc el 21, 23 i 24 de novembre. El certamen compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. En aquesta ocasió s’han previst dos espectacles familiars, dos per a adults (de pagament) i una activitat teatralitzada a càrrec de la Biblioteca Municipal de la Llagosta.

L’activitat que obrirà aquesta nova edició del 3 DE TEA­TRE serà Una butaca i un llibre: la història de Can Pelegrí, a càrrec d’Un conte al sac, que permetrà conèixer el passat i els secrets de Can Pelegrí. Es farà un recorregut pel centre per descobrir els seus racons amagats. Un viat­ge en el temps que acabarà amb els infants com a protagonistes de la seva pròpia història, participant i esdevenint actors i actrius per un dia. Per participar en aquesta activitat cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca i tenir una edat mínima de 6 anys. L’acte tindrà lloc el 21 de novembre a les 18 hores a la Biblioteca. Tot just després, es farà la inauguració oficial del 3 DE TEATRE.

El dia 23, a partir de les 11.30 hores, el Centre Cultural acollirà l’obra familiar (recomanada a partir dels 6 anys) Quo no vadis, de la Companyia Pera Llimonera. Els protagonistes de Quo no vadis transformen aquesta obra clàssica en una libèrrima versió clow­nesca. Una delirant comèdia de teatre dins del teatre, amb un diàleg frenèticament divertit portant a l’extrem el doble sentit de les paraules. Un espectacle per entendre la caiguda de l’Imperi Romà a l’abast de totes les edats.

Al vespre, a les 20.30 hores, es representarà al Centre Cultural el primer espectacle per a adults, Tenors, de la Companyia Illuminati. L’obra, amb una durada d’uns 70 minuts, compta amb els actors Ezequiel Casamada, Miquel Cobos i Albert Mora. A més, al piano hi haurà Adrià Aguilera i Dani Garcia.

Tenors és una paròdia dels mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els Tres Tenors. Una paròdia feta des del respecte i l’admiració, procurant oferir un excel·lent nivell musical però sense deixar passar l’oportunitat d’enriure’s del món de l’òpera, de la solemnitat del protocol en els concerts de música clàssica o del divisme, rivalitat i excentricitat de certs cantants lírics. Un espectacle que combina l’òpera amb l’humor visual més esbojarrat i que farà riure a l’espectador a través de situa­cions absurdes alhora que l’emocionarà amb melodies conegudes i commovedores.

El dia 24, es tancarà el 3 DE TEATRE amb dues actuacions més. La primera, a les 12.30 hores, a la plaça d’Antoni Baqué, serà l’espectacle familiar Mr. Carrot, a càrrec de One Man Show. El gran pallasso universal i showman Mr Carrot presenta un espectacle de cabaret diferent. A través del llenguatge del clow­n i combinant tècniques de circ i teatre com màgia, jocs malabars, instruments músicals i manipulació d’objectes, Mr Carrot ens traslladarà a un món absurd.

Al vespre, a partir de les 20 hores, al Centre Cultural, s’escenificarà l’obra Ovelles, amb els actors Biel Duran, Gemma Martínez i Eduard Buch. Tres germans de Barcelona es troben per decidir què fer amb una insòlita herència. Però aviat s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfronten a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans.

Ovelles reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació molt marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de reinventar-nos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies