Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

El 3 DE TEATRE de 2019 comença demà

El certamen 3 DE TEATRE de 2019 començarà demà. L’activitat que obrirà aquesta edició serà Una butaca i un llibre: la història de Can Pelegrí, a càrrec d’Un conte al sac, que permetrà conèixer el passat i els secrets de Can Pelegrí. Es farà un recorregut pel centre per descobrir els seus racons amagats. Un viat­ge en el temps que acabarà amb els infants com a protagonistes de la seva pròpia història, participant i esdevenint actors i actrius per un dia. Per participar en aquesta activitat, cal inscriure’s prèviament a la Biblioteca i tenir una edat mínima de 6 anys. L’acte tindrà lloc a les 18 hores a la Biblioteca. Tot just després, es farà la inauguració oficial del 3 DE TEATRE.

En aquesta ocasió, hi haurà dues obres de pagament, Tenors i Ovelles. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a un preu de nou euros. El mateix dia de les representacions, el preu a taquilla serà de 12 euros. Els espectacles tindran lloc demà, dissabte i diumenge. El certamen compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat