Diumenge, 01 octubre 2023
21.8 C
La Llagosta

Els escolars d’infantil i primària tornaran a gaudir del programa Anem al Teatre

Uns 1.350 escolars d’Educació Infantil i Primària de la Llagosta assistiran aquesta temporada a algun espectacle al Centre Cultural en el marc del programa Anem al Teatre, impulsat per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i dels centres educatius de la nostra localitat.

Des del passat mes d’octubre i fins al maig de 2020, els infants seran espectadors de propostes adaptades a cada grup d’edat. Teatre, màgia, cinema, música,… formen part de la programació preparada per a aquest curs. L’objectiu és donar a conèixer una mostra significativa de la diversitat de gèneres i propostes que conformen el panorama escènic actual.

Els infants de les escoles bressol, la municipal Cucutras i la concertada Niu Blau, veuran Petit Baby Esfèric, de la companyia Aboon Teatre, i En Cigró, de Txo Titelles. Per a Educació Infantil (alumnes de P3 a P5), hi ha preparades tres representacions: Corre Trufa, de Pentina el gat; La Jana i els tres óssos, del Centre de Titelles de Lleida; i Baby Esfèric, d’Aboon.

Per al Cicle Inicial (1r i 2n) també hi ha programats tres espectacles: Land, de Teatre Animal; el concert d’El Pot Petit al Teatre; i la pel·lícula Zog, Dracs i Heroïnes. Els nens i nenes del Cicle Mitjà (3r i 4t) aniran al Centre Cultural a veure l’espectacle visual Jojo, de la companyia Borja Ytuquepintas; Ulysses, a càrrec de Theatre4schools; i The Postman, amb Txema Màgic, que es va poder veure el passat mes d’octubre. Els escolars del Cicle superior (5è i 6è), veuran també Jojo i Ulysses, a més de la pel·lícula Dilili a Paris.

Aquest curs escolar 2019-2020 és el catorzè del programa d’arts escèniques i musicals a les escoles de la Llagosta. El pressupost per contractar els espectacles d’aquest programa és de 25.368,5 euros. Els escolars aporten 20.490,70 euros. L’Ajuntament, a més de sufragar els 4.877,8 euros restants, assumeix el cost del personal i de l’equipament necessari per tirar endavant aquest el programa Anem al Teatre. La Diputació subvenciona el 50% del cost municipal. L’entitat encarregada de coordinar la programació escènica escolar és la Fundació Associació Cultural Granollers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies