Un grup de set mares crea Som Tribu, una entitat de suport a la criança dels infants

0
127

L’entitat Som Tribu la Llagosta neix de la iniciativa d’un grup de set mares de la nostra localitat. L’objectiu de l’associació és crear un espai per compartir i aprendre en la relació de criança dels infants. Som Tribu s’ha presentat aquesta tarda a la sala d’exposicions del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

Durant l’acte de presentació, Som Tribu ha organitzat diverses activitats amb els infants, entre ells un taller de pasta de sal, per a infants de 18 mesos a 3 anys, i ha habilitat un espai de joc lliure per a infants fins als 3 anys. “És un projecte que vol arribar a totes les mares del municipi i requereix la participació de tothom”, explica la presidenta de Som Tribu, Silvia Castro, que admet que el grup va començar amb set mares al gener: “va sorgir perquè a la Llagosta fins ara no hi havia cap lloc per compartir experiències amb els nostres nadons, tallers per a infants fins als 3 anys, assessorament sobre la lactància o xerrades sobre la criança”.

En l’acte de presentació han participat la regidora d’Igualtat, Melania Beltrán, la regidora d’Infància, Judith Robles i l’alcalde Óscar Sierra. “Estem molt contents de tenir una entitat com aquesta a la nostra localitat, tan innovadora i útil amb xerrades sobre criança i lactància”, explica l’edil Melania Beltrán.

Som Tribu té la intenció d’oferir xerrades sobre temes d’interès relacionats amb la família, assessorament a la lactància i un espai de joc lliure, entre d’altres. L’entitat disposa d’una sala per fer activitats els dimarts, de 10.30 a 12 h, en una sala de la segona planta del Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, tot i que la intenció de l’associació és oferir un segon dia a la setmana amb els dijous a la tarda. Per prendre part a les activitats recomana inscriure’s al correu electrònic hagamostribu3@gmail.com o a través dels seus perfils de Facebook i Instagram, Som Tribu la Llagosta.

Publicitat