Dijous, 28 març 2024
14.5 C
La Llagosta

Intercanvi de roba i xerrada sobre autoestima, avui a Can Pelegrí

Can Pelegrí acull aquesta tarda un taller d’intercanvi de roba. L’activitat, que tindrà lloc de les 16.30 a les 18 h, es presenta sota el nom de Renova Moda i està pensada per promoure el consum responsable, afavorir el consum col·laboratiu i fer xarxa social.

Per poder participar-hi, es recomana inscriure’s prèviament contactant amb les agents cíviques municipals, a través dels correus electrònics urenacm@llagosta.cat o bonillacmr@llagosta.cat.

Al taller es podran intercanviar peces de roba com ara samarretes, jerseis, camises, pantalons, faldilles, jaquetes i bufandes. El nombre màxim de peces que es poden intercanviar és de tres. La roba ha d’estar neta i no es pot intercanviar roba interior ni sabates.

Què és l’autoestima?
Can Pelegrí també serà la seu de la nova proposta del grup de criança de la Llagosta Som Tribu. L’entitat organitza aquesta tarda una xerrada-conversa amb el títol Què és l’autoestima? L’activitat començarà a les 17.30 h i es desenvoluparà fins a les 18.45 h.

Aquesta xerrada-conversa està especialment adreçada a persones adultes. Som Tribu recomana no portar els infants. Per poder participar-hi, caldrà fer un donatiu de dos euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies