Dissabte, 26 novembre 2022
17.6 C
La Llagosta

Avui es presenta una nova entitat de suport a la criança, Som Tribu

Can Pelegrí acollirà aquesta tarda la presentació d’una nova entitat Som Tribu. Es tracta d’un grup de criança creat per compartir experiències, aprendre i informar-se sobre aspectes relacionats amb els primers anys de les seves criatures. L’acte tindrà lloc a partir de les 17.30 h a la sala d’exposicions de Can Pelegrí.

Per a la presentació del grup, les mares de Som Tribu han preparat tot un seguit d’activitats. La tarda començarà amb un taller de pasta de sal, pensat per a infants de 18 mesos a 3 anys. A les sis, es farà la presentació del projecte i a les 18.30 h, hi haurà un espai de joc lliure per a infants de 0 a 3 anys. Per prendre part a les activitats es recomana inscriure’s al correu electrònic hagamostribu3@gmail.com o a través dels seus perfils de Facebook i Instagram Som Tribu la Llagosta.

Som Tribu oferirà xerrades sobre temes d’interès relacionats amb la família, assessorament a la lactància i un espai de joc lliure, entre d’altres. Les impulsores de Som Tribu creen el grup per tal de poder fer-se costat les unes a les altres, visibilitzar el fet de la maternitat i donar-li la importància que es mereix a aquesta etapa vital, que les dones puguin compartir i viure la criança fora dels seus nuclis familiars i de les amistats més properes i obrir camins i crear xarxa que els hi ajudi durant el moment de la maternitat informades, lliures, acompanyades i felices.

Publicitat

Publicitat