Ja han començat les classes al Centre de Formació d’Adults de la Llagosta

0
70

El Centre de Formació d’Adults de la Llagosta ja ha iniciat les classes. Com ja és habitual, l’alumnat es va incorporant de forma progressiva als diferents cursos que ofereix l’escola. Tot i que ja ha començat el curs, la matrícula continua oberta fins que es cobreixin totes les places.

Com a novetat, el Centre de Formació d’Adults ja fa classes dels tres nivells formatius de francès, anglès i català. Aquest curs s’ha creat també un grup de conversa en anglès. A més, a l’escola llagostenca es pot estudiar per obtenir el Graduat en Educació Secundària, fer els cursos de preparació per a les proves d’accés a grau mitjà, grau superior i a la universitat; i classes d’informàtica de diferents nivells, des de Competic incial al nivell 3. Per a la directora del centre, Isabel Soler, “la formació és bàsica i necessària per anar creixent com a persones i com a eina per integrar aquelles persones nouvingudes o les que estan en situació de risc social”.

Xerrada inaugural

D’altra banda, la xerrada inaugural del curs anirà aquest any a càrrec de Sor Lucia Caram, que farà una conferència titulada “L’Educació com a eina transformadora”. Sor Lucia Caram és una religiosa dominica contemplativa i activista cristiana que fomenta la solidaritat contra la pobresa. La monja viu a Manresa, on ha promogut diverses entitats, entre elles la Fundació del convent de Santa Clara, que es dedica a donar suport a persones desfavorides.

Soler ha dit que per fer l’acte inaugural intenten portar a “persones vinculades que promouen la importància de la formació al llarg de la vida per ajudar a evitar l’exclusió social”.

Les persones que vulguin matricular-se a algun dels cursos del Centre de Fomació d’Adults de la Llagosta poden passar per l’escola, situada al número 28 del carrer de l’Estació, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h.

Publicitat